Werkwijze

Hoe werkt het bij Bijkerk?
Van groot belang is de organisatie van een bouwonderneming. Dit geldt uiteraard voor elk bedrijf of organisatie. Bijkerk 'doet het' op een moderne en eigen wijze, die past bij de cultuur en een ieder in zijn/haar waarde laat.

Advies
Elk plan vraagt om een eigen benadering, zoals ook de vragen sterk kunnen verschillen.  Bijkerk is hierop ingesteld. We hebben jarenlange ervaring van opdrachtgevers die alleen nog maar een idee hebben, tot opdrachtgevers met een kant en klaar plan van de architect. Graag delen we onze know-how en vaak kan een efficiënte methode leiden tot een betere of voordeligere uitvoering.

Uitvoering
 U heeft één vaste projectleider, die de gehele bouwperiode uw aanspreekpunt blijft. Hij kent uw opdracht vanaf het voortraject tot aan de oplevering. De korte lijnen, dat is de kracht van ons bedrijf. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Onze timmerlieden hebben plezier in hun werk en runnen het bedrijf met hun onmisbare ambachtelijke handvaardigheid. Daar komt het resultaat tenslotte vandaan!